خواص سیر سیاه قیمت 6
13 خواص سیر سیاه طریقه مصرف و عوارض مجله دکتریاب
سیرسیاه یک داروی کامل برای بدن به حساب می آید.همچنین سیر سیاه همدان از بهترین نوع آن بوده را میتوانید به راحتی و به صورت اینترنتی از فروشگاه سلام عطار خریداری کنید. برخی از شرکت ها سیرسیاه را با قیمت های بسیار بالا به فروش میرسانند. سیر سیاه فله ای در عطاری ها یافت میشود ولی کیفیت سیر و نوع آن که حتما باید سیر همدان باشد مشخص و مطمئن نیست.
برای تهیه سیر سیاه، سیر خام را کم و بیش ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری می کنند. پس از این مدت سیر حالت ژله ای پیدا می کند و مزه آن شیرین و رنگ آن هم سیاه می شود. افرادی که اولین بار از سیر سیاه استفاده می کنند ممکن است انتظار داشته باشند که سیر سیاه طعمی شبیه سیر برشته داشته باشد، اما مشخصات طعم آنها کاملاً متفاوت است. قیمت سیر سیاه دکتر بیز که با قیمت های متفاوتی در بستهبندی های مختلف قوطی و پاکتی به فروش میرسد. که سیر سیاه دکتر بیز با بهترین قیمت و تازه ترین تولید شرکت دکتر بیز و با تاریخ انقضاء هشت ماهه می توانید سفارش خود را در بیزما ثبت کنید تا کمترین زمان ممکن به دست شما برسد.
با توجه به هدف شما از مصرف، لازم است تا خودتان از بین سیر سیاه و یا سیر معمولی یکی را انتخاب کنید. اگر شما به دنبال طعم تند و تیز سیر خام هستید، قطعاً نمیتوانید با مزه ملس و شیرین سیر سیاه کنار بیایید. توجه کنید که اگر آب موجود در سیر از این مقدار هم کمتر شود، جویدن و مصرف سیر سیاه بسیار مشکل خواهد شد. سیر یکی از پرخاصیتترین مواد غذایی است که بهصورت خام و پخته مصرف میشود و بر این اساس به بررسی خواص سیر خام و پخته، تفاوتهای آنها و تأثیراتشان بر سلامتی میپردازیم. به عنوان مثال، سیر سیاه ترکیباتی مانند آلیسین را دارد که گاهی اوقات می تواند منجر به ناراحتی گوارشی از جمله نفخ، گاز یا ناراحتی معده، به ویژه در افرادی شود که معده حساس دارند. کسانی که مستعد رفلاکس اسید هستند نیز ممکن است متوجه افزایش علائم شوند، زیرا گاهی اوقات سیر می تواند اسفنکتر تحتانی مری را شل کند و به اسید معده اجازه دهد تا بالا برود.
سیر سیاه همچنین با کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در رگها، از آسیب به بافتهای قلب و عروق جلوگیری میکند. این خاصیت به پیشگیری از تصلب شرایین و بهبود انعطافپذیری رگهای خونی کمک میکند که نتیجه آن کاهش فشار خون و تقویت عملکرد قلب است. از طرفی، سیر معمولی طعمی تند و بویی قوی دارد که ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد. از نظر خواص دارویی، سیر سیاه به دلیل داشتن آنتیاکسیدانهای بیشتر، تأثیر بیشتری در کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی دارد، در حالی که سیر معمولی بیشتر به عنوان یک آنتیبیوتیک طبیعی شناخته میشود. در یک پژوهش محققان کره ای اثر درمان با سیر سیاه را بر موش هایی که در اثر غذای چرب دچار آسیب های کبدی شده بودند بررسی کردند.
بنابراین توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید و بیشتر از دو حبه در روز مصرف نکنید. همان طور که در بخش قبل توضیح داده شد سیر سیاه به خاطر خاصیت چربی زدایی از خون مانع از تنگی عروق و رگ ها شده و در نتیجه مانع از فشار خون و خطر سکته می شود. با از بین بردن قارچها ،باکتری ها ،ویروس ها و میکروارگانیسم ها مضر درون بدن سیستم ایمنی بدن را افزایش میدهد و نقش بسزایی را در از بین بردن بیماریها ویروسی باکتریایی و سرطانی ایفا میکند. یک محافظت کننده عصبی قوی است و میتواند تاثیر بسیار مثبتی بر روی حافظه و سیستم عصبی داشته باشد و بابهبود عملکرد آن از تغییر ساختار نورونها از قشر جلویی مغز جلوگیری کند. تأثیر سیر سیاه بر روی حفظ سیستم عصبی از التهاب و تأثیرات مثبت آن بر روی بیماری آلزایمر و بهبود اختلال شناختی یا ادراک اثبات شده است.
سیر سیاه زگیل
سیر سیاه برای زود انزالی
سیر سیاه چه زمانی بخوریم
سیر سیاه برای زگیل
سیر سیاه برای زخم معده
سیر سیاه و زگیل تناسلی
قیمت سیر سیاه زوبر
سیر سیاه برای زنان
سیر سیاه ژاپنی
سیر سیاه سرم