بدون اضافی اشتباهات با کاشی حوض
را سازمان دهد. در ریاضیات رسماً چیدمان یک صفحه با استفاده از یک یا چند شکل هندسی است (که ریاضیدانان آنها را کاشی مینامند)، بدون همپوشانی و بدون فاصله. ↑ ۵٫۰ ۵٫۱ دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت مدیریت منابع آب وزارت نیرو خطای یادکرد: برچسب نامعتبر؛ نام «ReferenceA» چندین بار با محتوای متفاوت تعریف شده است. ↑ «فهرست شهرهای ایران بر پایه جمعیت». آب هوای هشتپر چهار فصل با میانگین بارش بیش از هزار میلیمتر در سال یکی از شهرهای پرباران حوزه معتدل خزری میباشد. در فرهنگ دهخدا نیز ورام را برابر با ورامین ذکر کرده است. چیزهای سهل و کموزن را گویند و نام شهری است از ملک ری که به ورامین شهرت دارد.» فرهنگ نفیسی نیز «ورام» را کمی و نقصان در وزن و هر چیز سهل میداند و آن را شهری از توابع ری و بلوکی که در آن واقع است مینامد. پس از آن، طراحی نقشه را ارباب کیخسرو به کریم طاهرزادهٔ بهزاد پیشنهاد داد که آن نیز پذیرفته نشد و بنا به مسابقه برای طراحی نقشه شد. پس از انقلاب اسلامی ایران، مدرسه عالی مدیریت گیلان در لاهیجان و مدرسه عالی بازرگانی رشت، با دانشگاه گیلان، ادغام شدند. پس از اسلام ورامین از مناطق پرقدرت شیعیان بوده است.
شهر ورامین، مرکز شهرستان ورامین، در دشت ورامین در جنوب شرق تهران از لحاظ موقعیت جغرافیایی در طول ۵۱ درجه و ۳۰ دقیقه تا ۵۱ درجه و ۴۰ دقیقه شرقی و عرض ۳۵ درجه و ۲۸ دقیقه تا ۳۵ درجه و ۴۵ دقیقه شمالی واقع شده است. هشتپر در ۴۸ درجه و ۹۰ دقیقه طول شرقی و ۳۷ درجه و ۸۰ دقیقه عرض شمالی و فاصله ۱۱۵ کیلومتری رشت و ۴۲۴ کیلومتری تهران در ارتفاع ۵۴ متری از سطح آبهای آزاد قرار دارد. شهر ورامین با قرارگیری در ۹۱۸ متر ارتفاع از سطح دریاهای آزاد و مجاورت با کویر مرکزی ایران آبوهوای خشک و نیمهبیابانی دارد. قدر و رتبه حکیم ابوالقاسم فردوسی که مایه فخر ایران تنها نبوده، بلکه یکی از مفاخر بشریت محسوب است، بر کسی مستور نیست و سزاوار نخواهد بود که مدفنش در حال حالیه و تقریباً از بین رفته و محو شود و با سایر خرابههای شهر طوس تفاوتی نداشته باشد». وجه تسمیه ورامین دقیقاً مشخّص نیست و عموم گفتهها بر پایهٔ حدس و گمان است. ین» به معنای «شهر بهرام» را به عنوان وجه تسمیه ممکن میداند. چرا که میدانیم که یونانیان همچون تازیان واژههایی را که میگرفتند، دیگر میگردانیدهاند و از جمله «ش» ها را در آخر نامها «س» میکردند همچون کاسی که اصل ان کاشی است.
هشتپر نیز بسان بقیه مناطق تالشنشین از شیعیان جعفری و سنی ها تشکیل شده است و مساجد جامع، عباسیه، قاسمیه، صاحب زمان، نَلَه تربه، زینبه، امام سجاد مسجد حضرت ابوالفضل ترشابر مساجد اهل تشییع و مسجد محمدیه که مربوط به سنی های تالش میباشد از معروفترین مساجد شهر میباشد. شهر هشتپر بزرگترین شهر تالش نشین ایران میباشد. ولی اوج شکوفایی آن تا پیش از دوران معاصر، در دورهٔ ایلخانان مغول بود و بناهای تاریخی شاخص این شهر مانند مسجد جامع و برج علاالدوله به این دوره تعلّق دارند. او سال اثر را مربوط به ۸۵۱ ه.ق و دوران قطب الدین شاه محمود مظفری میداند. وی صاحب تألیفات متعدد در رشتههای مربوط میباشد. وی سپس برای درمان شمسالدوله احضار گردید و به اجبار وزیر وی شد و تا مرگ شمسالدوله در ۴۱۲ ه.ق /۱۰۲۱ م. در سال۱۳۶۹ بخش دیالیز، در سال۱۳۷۶ بخش CCU، در سال۱۳۸۱ درمانگاه تخصصی و در سال ۱۳۸۵بخش ICU این بیمارستان افتتاح گردید.
بعد از انتقال شهر از بازار کرگانرود به منطقه هشتپر در سال ۱۳۲۱، طوالش به صورت نمایندگی آموزش و پرورش و از سال۱۳۲۹ به صورت ادارهٔ آموزش و پرورش مستقل دایر گردید. اولین دبیرستان شهر هشتپر در ۱۳۲۵ تأسیس کاشی سرویس بهداشتی شد. اولین و تنهاترین سینمای هشتپر در سال ۱۳۴۵ در خیابان پهلوی، اول سرپایینی توسط خانواده آسوبار تأسیس شد و بعد از انقلاب به سینمای انقلاب معروف شد. در دوران سلطنت پهلوی، بیشتر تلاشها معطوف به بازسازی، ترمیم و تغییر کاربریهای بخشهای مختلف حرم شد. خیابان تربیت در مرکز شهر دارای ساختمانهای متعددی است که در دوران شهرداری محمد علی تربیت بر پا شدهاند. ↑ "تالش (شهر)". ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد. در حال حاضر شهرستان تالش فاقد سینما میباشد. مردمان منطقه تالش از دیرباز کشاورز و دامدار بودند بعد از رشد شهرنشینی و تشکیل شهرها، در کنار کشاورزی، صیادی و دامداری مردم هشتپر بطرف بازار مسکن، تولیدات صنعتی و کشاورزی مثل چوب بری، برنجکوبی، صنایع بستهبندی و تأسیس شرکتهای بازرگانی و سردخانه تغییر شغل دادند و در حال حاضر هشتپر مرکز صادرات برنج، ازگیل، کیوی، ماهی، مبلمان، عسل، پنیر و شیر به شهرهای ایران و کشورهای همسایه میباشد. هشتپر از شمال به جوکندان از غرب به کوههای تالش از جنوب به بخش اسالم و از شرق به مزارع جولندان و نهایتاً به دریای کاسپی محدود است.